Medarbejdere


Frederik Nicolas Meyer – Direktør

Frederik er overordnet ansvarlig for fondens aktiviteter, økonomi samt kommercielle profil.

Frederik har intensiv erfaring med salg, marketing og ledelse fra både ind- og udland. Han har i mere end 20 år bestridt ledende stillinger i globale virksomheder som Anheuser-Busch, ProSieben Sat. 1 samt Danone.

Kontakt: fm@loekkefonden.dk eller 21 21 65 00


Kristian Hulmose Nørgaard – Programleder for læring

Kristian er cand.mag. i historie og psykologi fra Aarhus Universitet. Han er ansvarlig for udviklingen af LøkkeFondens faglige og pædagogiske profil samt den konceptuelle profil for fondens DrengeAkademier.

Kristian har omfattende erfaring med udvikling og eksekvering af intensive læringsforløb, der er opnået gennem arbejdet med kommunale udrulningsprojekter samt DrengeAkademiet i både Danmark og Norge. Han har desuden haft flere centrale roller i LøkkeFondens mentorprogram.

Kontakt: khn@loekkefonden.dk eller 60 19 27 73


Line Skovfred  – Projektleder

Line er uddannet Cand.merc.psyk. ved Copenhagen Business School. Hun er ansvarlig for det ene af fondens to signaturprojekter, LøkkeFondens Challenge. Line har ligeledes erfaring fra KøbenhavnerAkademiet og er mentorcenterleder i København.

Yderligere har Line med sin kommercielle profil været med til at udvikle LøkkeFondens erhvervsnetværk, som hun ligeledes er medansvarlig for.

Line har tidligere arbejdet som konsulent inden for ledelsesudvikling, og har herigennem omfattende erfaring med projektledelse.

Kontakt: ls@loekkefonden.dk eller 61 68 04 12


Benjamin Blume Blaabjerg – Projektleder og mentorcenteransvarlig

Benjamin er uddannet folkeskolelærer og har flere års erfaring fra en række skoler i hovedstadsområdet.

Benjamin har eksekveret projekter for LøkkeFonden siden 2015 og har igennem centrale roller på bl.a. DrengeAkademiet og EsbjergAkademiet opbygget en bred erfaring inden for intensive læringsforløb og mentorindsatser.

Benjamin er ansvarlig for et af fondens udbredelesprojekter, LifeSkills LINIE 10, samt for DrengeAkademiets mentorordning, hvor han også arbejder som mentorcenterleder i Ringsted.

Kontakt: bb@loekkefonden.dk eller 53 83 33 74


Laura Sippola Lund – Fundraiser og projektmedarbejder

Laura Sippola Lund er uddannet cand.soc. i uddannelsesvidenskab på DPU, Aarhus Universitet. Hun har stor viden om tendenser inden for uddannelsesforskning og solid erfaring med at analysere, tilrettelægge og udvikle rammer for læring.

Laura har siden 2015 medvirket til etablering, udvikling og gennemførelse af LøkkeFondens akademier i forskellige alsidige roller. Laura arbejder med fundraising, forfiner LøkkeFondens faglige programmer, understøtter udviklingen af nye indsatser og løfter den generelle projektdokumentation.

Kontakt: ll@loekkefonden.dk eller 21 91 03 29


Kitt Holstebro – Projektmedarbejder

Kitt er cand.mag. i Pædagogik & Uddannelsesstudier og Psykologi fra Roskilde Universitet.

Hun har et stort kendskab til at udvikle, dokumentere og gennemføre projekter inden for uddannelsesområdet. 

Siden 2019 har Kitt været praktikant og studentermedhjælper i LøkkeFonden, hvor hun har løst forskelligartede opgaver tilknyttet LifeSkills og DrengeAkademiet. Kitt arbejder nu som projektmedarbejder, hvor hun er med til at udvikle, implementere, dokumentere og eksekvere LifeSkills og DrengeAkademiet. Derudover vil Kitt fra efteråret 2021 være tilknyttet som mentor i både mentorcenter København og mentorcenter Hillerød.

Kontakt: ki@loekkefonden.dk eller 21 46 13 15


Peter Guldberg – Økonomiansvarlig

Peter er uddannet akademiøkonom. Han har arbejdet mange år i udlandet i den finansielle sektor og har for nylig taget en HD (R) på Copenhagen Business School.

Peter driver i øjeblikket sin egen virksomhed, hvor han yder konsulentbistand til forskellige virksomheder i Danmark.

Peter har ansvaret for rapportering af LøkkeFondens regnskaber og budgetter.

Kontakt: pg@loekkefonden.dk