Bestyrelse

Fonden er uafhængig og almennyttig med egen direktør og bestyrelse. Alle medlemmer af LøkkeFondens bestyrelse er frivillige og arbejder ulønnet.


Mickey Maymann – Bestyrelsesformand

Mickey Maymann er administrerende direktør i Edda Group Danmark og kommer ligeledes med årelang erfaring som tidligere administrerende direktør i NEXUS INTERIM MANAGEMENT A/S samt som CEO i FLAIR (tidl. Adecco Danmark).


Morten Boysen Næstformand

Morten Boysen er tidligere direktør for en række detailkæder og et erfarent bestyrelsesmedlem. De seneste 5 år forankret i den digitale verden som dir. og bestyrelsesformand.

Desuden driver han sin investering og rådgivningsvirksomhed Boardamp.dk.


Niels Christian Meyer ”Bubber” – Bestyrelsesmedlem

Niels Christian Meyer, eller “Bubber”, har siden 1980’erne arbejdet med tv og underholdning og er anerkendt for sit arbejde med børn igennem programmer som “Bubbers Badekar” og “Snurre Snups Søndagsklub” (TV2). Bubber sidder i bestyrelsen for Ronald McDonald Børnefond og er samtidig kommitteret til Børnecancerfondens bestyrelse. Desuden holder Bubber en række foredrag landet over.

Bo Helligsøe – Bestyrelsesmedlem

Bo Helligsøe er direktør i investeringsvirksomheden Crescendo A/S, som han stiftede tilbage i 2002. Bo Helligsøe kommer fra den finansielle branche og har bestridt flere kundeorienterede poster. 

Derudover har Bo Helligsøe erfaring med andre bestyrelsesposter og et generelt omfattende netværk.


Lisa Løkke Rasmussen Bestyrelsesmedlem

Lisa Løkke Rasmussen er uddannet lærer og arbejder til dagligt på N. Zahles Gymnasieskole, hvor hun også har arbejdet som lærervikar under sit studie.