Bestyrelse

Fonden er uafhængig og almennyttig med egen direktør og bestyrelse. Alle medlemmer af LøkkeFondens bestyrelse arbejder ulønnet.


Sólrun Jákupsdóttir Løkke Rasmussen Bestyrelsesformand

Sólrun Jákupsdóttir Løkke Rasmussen er folkeskolelærer og uddannet fra Zahles Seminarium i 2005. Solrun har frem til starten af 2018 arbejdet på Det Kongelige Teaters Læseskole, under Zahles Gymnasieskole, hvor hun har undervist i matematik, fysik, naturfag og engelsk.


Kurt K. Larsen – Bestyrelsesmedlem

Kurt K. Larsen var direktør i DSV frem til august 2008, hvorefter han fungerede som formand for DSV’s bestyrelse frem til efteråret 2019.


Niels Christian Meyer ”Bubber” – Bestyrelsesmedlem

Niels Christian Meyer, eller “Bubber”, har siden 1980’erne arbejdet med tv og underholdning og er anerkendt for sit arbejde med børn igennem programmer som “Bubbers Badekar” og “Snurre Snups Søndagsklub” (TV2). Bubber sidder i bestyrelsen for Ronald McDonald Børnefond og er samtidig kommitteret til Børnecancerfondens bestyrelse. Desuden holder Bubber en række foredrag landet over.


Morten Boysen Bestyrelsesmedlem

Morten Boysen er tidligere direktør for en række detailkæder og et erfarent bestyrelsesmedlem. De seneste 4 år forankret i den digitale verdens udvikling og muligheder, bl.a. som bestyrelsesformand for IT virksomhederne Timengo a/s, Toolpack Solutions. Desuden driver han sin rådgivningsvirksomhed Boardamp.dk.