Bestyrelse

Fonden er uafhængig og almennyttig med egen direktør og bestyrelse. Alle medlemmer af LøkkeFondens bestyrelse arbejder ulønnet.


Lars Løkke Rasmussen – Bestyrelsesformand

Lars Løkke Rasmussen er stifter af LøkkeFonden. Lars er uddannet cand.jur. i 1992 og har en mangeårig baggrund inden for dansk politik bl.a. som folketingsmedlem og forhenværende statsminister.


Morten Boysen Næstformand

Morten Boysen er tidligere direktør for en række detailkæder og et erfarent bestyrelsesmedlem. De seneste 5 år forankret i den digitale verden som dir. og bestyrelsesformand.

Desuden driver han sin investering og rådgivningsvirksomhed Boardamp.dk.


Niels Christian Meyer ”Bubber” – Bestyrelsesmedlem

Niels Christian Meyer, eller “Bubber”, har siden 1980’erne arbejdet med tv og underholdning og er anerkendt for sit arbejde med børn igennem programmer som “Bubbers Badekar” og “Snurre Snups Søndagsklub” (TV2). Bubber sidder i bestyrelsen for Ronald McDonald Børnefond og er samtidig kommitteret til Børnecancerfondens bestyrelse. Desuden holder Bubber en række foredrag landet over.


Lea Lund Bestyrelsesmedlem

Lea Lund arbejder som forsker i Hospitalsenhed Midt. Før denne position var hun uddannelses- og forskningsleder på Læreruddannelsen på Fyn. Lea har en ph.d. i uddannelsesforskning samt en kandidatgrad i generel pædagogik. Hun er også uddannet folkeskolelærer og har tidligere været selvstændig erhvervsdrivende som udvikler af undervisningsspil til udskolingen. Lea har desuden arbejdet på Aarhus universitet i 12 år. Her var hun underviser, forskningsassistent og forskningsleder på projekter med fokus på læreres didaktiske opmærksomhed inden for grundskole- og ungdomsuddannelser.


Mickey Maymann Bestyrelsesmedlem

Mickey Maymann er administrerende direktør i NEXUS INTERIM MANAGEMENT A/S. Mickey kommer med årelang erfaring som tidligere administrerende direktør og CEO i Adecco Danmark, hvor han siden 2017 har samarbejdet tæt med LøkkeFonden.