Bestyrelse

Fonden er uafhængig og almennyttig med egen direktør og bestyrelse. Alle medlemmer af LøkkeFondens bestyrelse arbejder ulønnet.


Sólrun Jákupsdóttir Løkke Rasmussen – Bestyrelsesformand

Sólrun Jákupsdóttir Løkke Rasmussen er folkeskolelærer og uddannet fra Zahles Seminarium i 2005. Solrun har frem til starten af 2018 arbejdet på Det Kongelige Teaters Læseskole, under Zahles Gymnasieskole, hvor hun har undervist i matematik, fysik, naturfag og engelsk.


Morten Boysen Næstformand

Morten Boysen er tidligere direktør for en række detailkæder og et erfarent bestyrelsesmedlem. De seneste 5 år forankret i den digitale verden som dir. og bestyrelsesformand.

Desuden driver han sin investering og rådgivningsvirksomhed Boardamp.dk.


Niels Christian Meyer ”Bubber” – Bestyrelsesmedlem

Niels Christian Meyer, eller “Bubber”, har siden 1980’erne arbejdet med tv og underholdning og er anerkendt for sit arbejde med børn igennem programmer som “Bubbers Badekar” og “Snurre Snups Søndagsklub” (TV2). Bubber sidder i bestyrelsen for Ronald McDonald Børnefond og er samtidig kommitteret til Børnecancerfondens bestyrelse. Desuden holder Bubber en række foredrag landet over.


Lea Lund Bestyrelsesmedlem

Lea Lund arbejder som forsker i Hospitalsenhed Midt. Før denne position var hun uddannelses- og forskningsleder på Læreruddannelsen på Fyn. Lea har en ph.d. i uddannelsesforskning samt en kandidatgrad i generel pædagogik. Hun er også uddannet folkeskolelærer og har tidligere været selvstændig erhvervsdrivende som udvikler af undervisningsspil til udskolingen. Lea har desuden arbejdet på Aarhus universitet i 12 år. Her var hun underviser, forskningsassistent og forskningsleder på projekter med fokus på læreres didaktiske opmærksomhed inden for grundskole- og ungdomsuddannelser.