Ansøg om en plads

DrengeAkademiet 2024

Fra januar 2024 kan du ansøge om en plads på DrengeAkademiet 2024. Ansøgningen foregår via et digitalt ansøgningsskema, som du vil kunne finde på siden her.


Har du spørgsmål vedr. DrengeAkademiet, så kontakt projektmedarbejder, Laura Lund, på LL@loekkefonden.dk / tlf. nr. 21 91 03 29.

Det har gjort en verden til forskel for min dreng! Han har udviklet sig så meget, både på campen, men også efterfølgende. Det er vildt sådan en forandring, han har taget. Han kommer hjem med glade øjne og fortæller om skolen, og at han er med i undervisningen. Lærerne fortæller om en dreng, som stortrives i skolen, og som har fundet modet/viljen til at ville lære noget. Han fortæller om, at han vil gøre det godt og vil have en god uddannelse. Kommer hjem og er stolt over egen præstation og fremviser fine karakterer. Han er så sej. Men det var ikke sket, hvis ikke han havde villet det, og han gik ind i det med åbent sind og var modtagelig. Det betyder meget – og så selvfølgelig, at Drengeakademiet var en mulighed. Hvor gør I det godt. Mange, mange tak for hjælpen. I gør virkelig en forskel!”

Mor til dreng fra DrengeAkademiet 2021