LøkkeFondens Erhvervsnetværk

Støt LøkkeFondens gode og vigtige initiativer, samtidig med at du får spændende og relevante oplæg med højtkvalificerede indlægsholdere, der giver anledning til dialog og sparring mellem medlemmerne i erhvervsnetværket. Afslutningsvis vil der være tid til networking, fri dialog og spisning.

m

Pris for medlemskab
1-årligt medlemskab: 15.500 kr. ekskl. moms*

*10.000 kr. går til LøkkeFondens samlede indsatser for drenge på kanten

Inkluderet i medlemskab
– 6 årlige netværksarrangementer med inspirerende og aktuelle oplægsholdere
– Networkning og middag
– Logo på LøkkeFondens hjemmeside


Kommende netværksarrangementer

Netværksarrangement – d. 19. september 2024 kl. 17:00

Oplægsholder: Jesper Ulsø

Tema: Kunstig intelligens – Fremtidens muligheder for DanmarkNetværksarrangement – d. 24. oktober 2024 kl. 17:00

Oplægsholder: Nikolaj Nyholm

Tema: Hackerkultur og mønstergenkendelseNetværksarrangement – d. 27. november 2024 kl. 17:00

Oplægsholder: Emilia Van Hauen

Tema: Generationen, der skal redde verden… med lidt hjælp fra os andreNetværksarrangement – d. 27. februar 2025 kl. 17:00

Oplægsholder: Kaspar Basse

Tema: TBANetværksarrangement – d. 24. april 2025 kl. 17:00

Oplægsholder: Morten Albæk

Tema: TBANetværksarrangement – d. 12. juni 2025 kl. 17:00

Oplægsholder: Nils Villemoes

Tema: Ledelse, samfundet og udviklingenAfviklede netværksarrangementer

Netværksarrangement – d. 10. juni 2024 kl. 17:00

Tema: Lær af de bedste ledere

Oplægsholder: Niels Lunde (Foto: Simon Fals)Netværksarrangement – d. 25. september 2023 kl. 17.30

Oplægsholder: Lars Løkke Rasmussen, Stifter af LøkkeFonden

Tema: Netværk i et strategisk perspektiv

Lars Løkke Rasmussen vil på aftenen give et unikt indblik i værdien i – og belønningen af – et godt netværk. 

Han vil fortælle om personligheder, der har gjort store indtryk og inspireret til egne handlinger. 

Lars vil åbne op for, hvordan man får indflydelse og succes gennem et netværk samt mestrer ”networking”, der er et håndværk i sig selv. Det er en unik kompetence at kunne færdes i forskellige typer af netværk, være sig selv, men også vide, hvad netværkets værdi er. Slutteligt vil Lars komme ind på Danmarks store internationale netværk og betydningen heraf.Netværksarrangement – d. 27. november 2023 kl. 17.00

Tema: Vækst & skalering

Jan Dal Lehrmann har efter to iværksættereventyr med tilhørende exits fra Bilbasen (Co-founder og CEO) og Benjamin Media (Investor og CEO) viet de seneste 13 år af sit liv til investering i og hjælp til startup’s og scale up’s, som han via investeringsselskabet Love Mondays hjælper med skalering og internationalisering. Det er også blevet til 4 sæsoner i Løvens Hule.

Jans ordblindhed lærte ham tidligt i livet at arbejde lidt mere og anderledes end de andre. Det, føler han, har medvirket til succesen.

Jan fortæller om rejsen, og om hvordan han i dag forsøger at finde og hjælpe de ”uslebne diamanter” i startup miljøet. Netværksarrangement – d. 8. februar 2024 kl. 17.00

Oplægsholder: Mette Dahl Juelner, CEO i BizBuddy

Tema: Virksomhedens kernefortælling

På dette oplæg møder I CEO i BizBuddy, Mette Dahl Juelner, som er ekspert i at formulere virksomheders kernefortælling. Udover at skrive kernefortællinger er hun også en rutineret oplægsholder (bl.a. for Børsen Masterclass og IværksætterDanmark).

Mette vil forklare, hvad en kernefortælling er, hvordan den kan anvendes, og hvordan I kommer i gang med at skrive en skarp og unik fortælling, der understøtter jeres strategi, og hjælper jeres mange interessenter med at forstå, hvem I er, og hvor I er på vej hen.Netværksarrangement – d. 25. april 2024 kl. 17:00

Oplægsholder: Rasmus Bagger, founder af HeadCoach

Tema: Coaching og emotionel intelligens

Rasmus Bagger er internationalt anerkendt foredragsholder, performance coach og rådgiver for top sportsfolk såvel som for top erhvervsfolk i hele verden. I hans foredrag “Coaching Corporrate- & Olympic Athletes” giver han et indblik i en sjælden verden, hvor peak performance og det at være bedst, når det gælder, er et must, og hvor kun det ultimative personlige lederskab er nøglen til at lykkes.

På dette netværksmøde vil du få inspiration og indsigt i, hvad Rasmus Bagger kalder EQ 2.0 – emotionel intelligens 2.0 – next level, som er en optrænet tilstand af parathed, der for det utrænede øje ligner held eller talent. Det er det IKKE – der er tale om emotionel skills and muscles, som også du kan lære at bruge og nyde godt af. Bonus: Bliv testet på kvaliteten af dit nuværende performance niveau med afsæt i og forståelse af din EQ 2.0.