Esbjerg Boost-uge

Esbjerg uge 31, 2021

Elever med faglige udfordringer og et uudnyttet potentiale for at udvikle sig både fagligt, personligt og socialt, blev af Esbjerg Kommune rekrutteret til Boost-uge. Ugen blev afviklet i den sidste uge af elevernes sommerferie i 2021. 30 elever fra 6.-9. klasse deltog. Boost-ugen blev etableret i et samarbejde mellem LøkkeFonden, Esbjerg Kommune og Lauritzen Fonden.

Boost-ugen var af 5 dages varighed, hvor eleverne mødte ind fra kl. 09.00-15.00 hver dag. Det var en uge med intensiv undervisning i skrivning, læsning og matematik. Eleverne arbejdede med deres matematiske færdigheder(tal/algebra), der var fokus på læsestrategier og øget læselyst samt at skabe en bedre skrivelyst blandt elever ved brug af blandt andet hjælpeprogrammerne AppWriter og TxtAnalyser. 

Sideløbende arbejdede eleverne med deres personlige læring, herunder LøkkeFondens syv personlige karaktertræk med afsæt i et dynamisk mindset. Hele boost-ugens program og indhold tager afsæt i LøkkeFondens læringskoncept, læringsmetoder og materialer udviklet til blandt andet DrengeAkademiet.