Deltag i LøkkeFondens fødselsdag 2023

  • Dato: Torsdag d. 16. marts 2023
  • Tidspunkt: Kl. 17:15 - 23:00 (01:00)
  • Sted: Crowne Plaza, Ørestads Boulevard 114 - 118, 2300 København S.
  • Pris: 995 kr. pr. kuvert alt inklusiv

Velgørenhedsmiddag til fordel for udfordrede drenge

LøkkeFonden har den store glæde at invitere til fondens 11-års fødselsdag d. 16. marts 2023.

Det bliver en storslået aften i Crowne Plaza Copenhagen Towers’ smukke lokaler med en 3-retters fundraisingmiddag tilberedt af chefkokken på det 4-stjernede bæredygtige hotel i København.

Foruden fantastisk mad og vin vil aftenen byde på underholdning i særklasse (se kunsterne nedenfor).

Traditionen tro uddeles prisen ”Årets Knægt” til en person, der er et forbillede for de drenge, som LøkkeFonden arbejder for. Vi gentager succesen fra tidligere år med en stor auktion, og som noget nyt vil der være et lotteri. Lodderne kan købes på aftenen.

Se alle auktionseffekter og lotterigevinster her.

Det officielle program slutter kl. 23:00. Herefter vil Mikkel Wendelboe sætte gang i DJ-pulten og spille frem til kl. 01:00 for alle de tilbageværende gæster. Crowne Plaza vil samtidig holde baren åben for køb af drikkevarer.

Overskuddet fra fødselsdagen går til LøkkeFondens samlede indsatser for udfordrede drenge i Danmark. Behovet for hjælp til denne målgruppe er ikke blevet mindre gennem årene.

Vi håber meget, at du har lyst til at fejre fødselsdagen sammen med os og endnu vigtigere; støtte det gode formål, så endnu flere drenge i fremtiden kan hjælpes ind i fællesskabet.

Prisen er 995 kr.* pr. kuvert alt inklusiv. Hver købt billet indgår i lodtrækningen om to gevinster. De to vindere findes på aftenen. Billetgevinster: Le Klint pendel lampe & spaoplevelse hos Aire Ancient Baths.

*430 kr. går ubeskåret til LøkkeFondens arbejde med udfordrede drenge. Alle kunstnere optræder gratis.

Køb billetter via nedenstående formular eller ved direkte kontakt til Kitt Holstebro på mail ki@loekkefonden.dk eller på telefon nr. 21 46 13 15.
S.U. for tilmelding den 23. februar 2023


Der ydes skattefradrag for personer og virksomheder på op til 17.700 kr. i 2023. Husk at angive CPR-nr./CVR-nr., hvis du vil have mulighed for at få skattefradrag.

Ønsker du/I som virksomhed eksponering på aftenen, så kontakt kitt på ki@loekkefonden.dk og medsend virksomhedens logo.

Såfremt du har allergener, er vegetar, veganer el.lign., så orienter os venligst om dette.

OBS: Det er muligt at sidde 8 personer sammen ved hvert bord.