LøkkeFonden og gæster

I programserien “LøkkeFonden og gæster” har vi inviteret en række eksperter i studiet til at dele deres viden, indsigter og erfaringer fra arbejdet med bl.a. børn, unge, læring, trivsel og positiv psykologi. I hver udsendelse behandler vi forskellige emner og temaer med relevans for de unge selv – men også forældre, lærere, pædagoger og andre, der har børn og unge inde på livet.


Program #9 – Lars Løkke Rasmussen, Mickey Maymann, Jesper Boysen & Jimmi Madsen

D. 5/11-2020: LøkkeFondens direktør, Frederik Meyer, taler med LøkkeFondens stifter, Lars Løkke Rasmussen, adm. direktør i Adecco Danmark, Mickey Maymann, adm. direktør i POWER, Jesper Boysen og tidligere professionel cykelrytter, Jimmi Madsen, om hvorfor de har valgt at støtte op om LøkkeFondens arbejde med udfordrede drenge.

Program #8 – Anna Bjerre

D. 27/5-2020: LøkkeFondens programleder, Kristian Hulmose Nørgaard, har psykolog og direktør for GirlTalk.dk, Anna Bjerre, med i studiet til en snak omkring GirlTalks arbejde med piger, hvad de ser af udfordringer samt de sociale mediers pårvirkning af pigerne.


Program #7 – Roland Møller

D. 13/5-2020: Projektleder for LøkkeFondens Challenge, Line Skovfred, taler med skuespiller og foredragsholder, Roland Møller, om betydningen af at være en dreng på kanten.


Program #6 – Vincent Hendricks

D. 6/5-2020: LøkkeFondens programleder, Kristian Hulmose Nørgaard, har professor i filosofi, Vincent Hendricks, i studiet til en snak om bl.a. digitalisering, identitet og sociale medier.


Program #5 – Bubber, Nikolaj og Jacob

D. 4/5-2020: LøkkeFondens bestyrelsesmedlem, Bubber, er gæstevært i dette afsnit af “LøkkeFonden og gæster”. Bubber taler med Nikolaj og Jacob, der var med i LøkkeFondens projekter i 2019, om hvordan det var at være med, hvad de laver i dag, samt hvordan tackler de Covid-19-krisen.


Program #4 – Anette Prehn

D. 29/4-2020: LøkkeFondens programleder, Kristian Hulmose Nørgaard, har inviteret sociolog, forfatter og foredragsholder, Anette Prehn, ind i studiet til en spændende snak omkring hjernen, søvn og teenagere.

Program #3 – Mikael Kamber

D. 27/4-2020: LøkkeFondens programleder, Kristian Hulmose Nørgaard, taler med TV-vært, forfatter og foredragsholder, Mikael Kamber, om, hvad vi kan bruge positiv psykologi til generelt, men også i forhold til Covid-19-situationen.


Program #2 – Lars Løkke Rasmussen og Mickey Maymann

D. 22/4-2020: LøkkeFondens direktør, Frederik Meyer, taler med LøkkeFondens stifter, Lars Løkke Rasmussen, og CEO i Adecco Danmark, Mickey Maymann. Temaet er LøkkeFondens historie og det vigtige samarbejde med erhvervslivet.


Program #1 – Emilia Van Hauen

D. 20/4-2020: LøkkeFondens programleder, Kristian Hulmose Nørgaard, taler med kultursociolog, Emilia Van Hauen, omkring børn, unge og forældre med fokus på Covid-19-situationen.