GTC – Ambassadører & styregruppe

Ambassadører

Lars Løkke Rasmussen, Stifter af LøkkeFonden

“Jeg glæder mig utrolig meget til at prøve kræfter i bjergene sammen med en masse andre, der ligesom jeg selv, ønsker at gøre vores fælles samfund stærkere.”

Brian Holm, Sportsdirektør

 ”Det er en ære for mig at være med som ambassadør for LøkkeFondens nye cykelnetværk. LøkkeFonden arbejder for et godt formål og det vil jeg naturligvis gerne støtte op om.” 

Mark Nielsen, Executive Vice President for Bilka

“Bilka har støttet LøkkeFondens arbejde de seneste 2 år, og denne støtte fortsætter i 2020. Som sponsor har det været en fantastisk følelse at støtte et projekt, hvor det er tydeligt hvilken betydning, det har for drengene at være med på enten DrengeAkademiet eller Challenge. Vi har de seneste to år haft besøg af Challenge-drengene ved adskillige Bilka’er undervejs på deres Challengetur. Det er rørende at se drengenes begejstring. Grand Tours Challenge er et super initiativ til at få flere sponsorer til at støtte op om det gode arbejde.”

Bubber, Bestyrelsesmedlem og Tv-vært

”Siden 2015 har jeg hvert år deltaget i LøkkeFondens Challengeture, da arbejdet med drengene betyder rigtig meget for mig. Derfor er det for mig helt naturligt, at være ambassadør på et projekt, som kan støtte med midler til arbejdet med drenge på kanten.”

Styregruppe

Frederik Meyer, Direktør for LøkkeFonden

”Jeg glæder mig over, at der er så stor  opbakning til vores nye projekt. Med Grand Tours Challenge netværket tager vi endnu et skridt mod fortsat at kunne hjælpe flere drenge på kanten. Netværket kommer til at bidrage med midler, nye kontakter og spændende inspiration til alle deltagere.”

Line Skovfred, Projektleder for LøkkeFondens Challenge & Grand Tours Challenge

“Arbejdet med drengene er noget af det mest givende og meningsfulde, jeg har været en del af. Igennem Grand Tours Challenge kan vi sikre midler til at hjælpe endnu flere drenge og deres vej tilbage ind i fællesskabet. Jeg glæder mig til at kæmpe for drengene i bjergene sammen med resten af netværket.”

Jesper Worre, Direktør for Worre Management, Løbsdirektør for LøkkeFondens Challenge

“Efter at have været tilknyttet LøkkeFonden som løbsdirektør under den årlige Challengetur siden 2014 kan jeg se, hvor stor betydning det har for drengene at deltage i projektet. Jeg er glad for at kunne være en del af Grand Tours Challenge netværket, således at vi kan samle endnu flere kræfter, som kan bidrage til arbejdet med de unge drenge.”

Tom Lund, Direktør for Tom Lund Sportsmanagement, Løbskaptajn for Løkkefondens Challenge

“Jeg har haft det privilegium at være en del af Løkkefondens Challenge siden starten. Jeg har set, hvad Løkkefonden har betydet for flere hundrede drenge, og det har ændret deres liv. Løkkefondens nye Challenge netværk er simpelthen et “Kinderæg” for voksne – det er hele 3 ting: du støtter en fond med et fantastisk formål, du kommer i form, og du bliver en del af et netværk med oplevelser, der kan udvikle både dig og din virksomhed.
Jeg glæder mig til at møde alle!”

Claus Sneppen, Stifter af og direktør for Great Meetings

“Jeg synes, at LøkkeFonden arbejder for et fantastisk formål, og jeg er stolt af at kunne være med til at udvikle et nyt koncept, som kan være med til at skabe midler til arbejdet med drengene på kanten. Ligesom jeg glæder mig til at kunne “cykle for drengene” via min deltagelse på Race Across America-holdet Fælles4LøkkeFonden i 2021, hvor vi cykler verdens hårdeste cykelløb til fordel for LøkkeFonden.”