GTC

Grand Tours Challenge er LøkkeFondens eksklusive netværk med cykling, fællesskab og samfundsansvar som drivkraft.

Projektets mål

Som medlem bidrager du til at støtte LøkkeFondens arbejde med at bringe udfordrede drenge på kanten af samfundet tilbage ind i fællesskabet. Samtidig hermed får du mulighed for at prøve kræfter med nogle af Europas legendariske stigninger fra de velkendte Grand Tours løb - Giro d’Italia, Le Tour de France og La Vuelta España.

Lancering af Grand Tours Challenge, september 2019

Grand Tours Challenge er et eksklusivt cykelnetværk for dig, som udover at have et erhvervsorienteret og personligt motiv, hvor cykling og netværk er i fokus, også ønsker at tage ansvar for vores fælles samfund ved at gøre en forskel for andre.

Netværket mødes tre gange årligt; til to træningsarrangementer samt til den årlige Grand Tours Challenge-tur til Sydeuropa.

Hvert år vælges én destination, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med nogle af de berømte, berygtede og mest legendariske stigninger fra verdens mest kendte cykelløb; Giro d’Italia, Le Tour de France og La Vuelta España – The Grand Tours.

Som medlem får du en unik mulighed for at sparre med ligesindede i uformelle og intense rammer, og teste dine personlige grænser på tidligere, nuværende og fremtidige mestres asfalt.

Læs vores one-pager om GTC-netværkert her

På turen vil vi bo på samme hotel alle dage, hvor de forskellige dagsture vil gå fra. Dette betyder, at du kan koncentrere dig om cyklingen og netværket, og ikke skal lade dig forstyrre af logistiske elementer. Vi indkvarteres i dobbeltværelser på hotel af god standard, således at vi har mulighed for at lade batterierne op til dagens cykeltur i flotte og inspirerende omgivelser. 

På turen bliver der sørget for alle måltider (eksklusive drikkevarer). Morgenmad og aftensmad vil blive serveret på hotellet, mens frokost vil foregå i forbindelse med dagens etape.

”At udfordrede unge bliver en del af fællesskabet er en samfundsopgave. Det er vigtigt for alle. Og vigtigt for den enkelte. Og det er, og har været, LøkkeFondens fokus siden 2012.

Vores cykelnetværk Grand Tours Challenge er en vigtig del af vores mål om at hjælpe så mange drenge på kanten som muligt, og jeg glæder mig til at mødes og netværke med andre som deler LøkkeFondens målsætning.”

Lars Løkke Rasmussen, Stifter af LøkkeFonden

Cykling, netværk og samfundsansvar

Som medlem af Grand Tours Challenge er du med til at tage et stort samfundsansvar. Medlemmer af netværket har, udover en årlig pris for medlemskabet på 10.000 kr., alle forpligtet sig til at indsamle en minimumsdonation på 15.000 kr. til LøkkeFondens arbejde med at bringe udfordrede drenge på kanten af samfundet tilbage ind i fællesskabet.

Donationen vil f.eks. støtte et af vores signaturprojekter, Challenge, hvor drenge i alderen 16-25 år netop har taget udfordringen op med cyklingen og sat sig et mål om at gennemføre vores Challenge-tur, hvor der skal cykles 500 km rundt i Danmark på blot fem dage.

Formålet er at give drengene en tro på, at de kan langt mere end de selv tror, og samtidig give dem en mere disciplineret og struktureret hverdag, som kan hjælpe dem videre eller tilbage i uddannelse eller job. Læs mere om vores Challengeprojekt her.

Grand Tours Challenge netværket skal sikre midler til fondens arbejde og samtidig skabe værdi for medlemmerne gennem fællesskab og gode oplevelser på cyklen. Med netværket giver vi vores medlemmer mulighed for at kombinere et forretningsorienteret og personligt motiv med interessen for at tage et samfundsansvar.”

Bestyrelsen, LøkkeFonden
Foto: Dan Henrik Møller