Auktions- og lotterioversigt

  • Dato: Torsdag d. 14. marts 2024
  • Tidspunkt: Kl. 17:00 - 23:00 (01:00)
  • Sted: Copenhagen Marriott Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 København V
  • Pris: 1.295 kr. pr. kuvert alt inklusiv (1.000 kr. pr. kuvert ved køb af bord til 8 - 10 pers.)

LøkkeFondens fødselsdag 2024

Velkommen til LøkkeFondens auktions- og lotterioversigt.
Her ser du de mange effekter, som vil komme under hammeren til aftenens auktion. Foruden auktionen vil der være lotteri. Lodderne købes på aftenen. Det vil være muligt at købe lodderne via MobilePay.

Oversigten vil løbende blive opdateret med flere auktions- og lotterigevinster.

bb


Bb

AUKTIONSEFFEKTER

b

b

PH ARTICHOKE

Designikonisk lampe designet af Poul Henningsen i 1958. Pendlens karakteristiske form og design sikrer et helt blændfrit lys, uanset hvilken viklen man ser det fra. Det skyldes de 72 omhyggeligt placerede blade. PH Artichoke samles fortsat delvist i hånden for at sikre høj kvalitet.

Mål: Ø 480

Værdi: kr. 77.700

B


B

PRIVAT ARRANGEMENT MED HARDINGER BAND

Værdi: kr. 75.000

Bb


Bb

LUKSUSREJSE TIL RHODOS FOR 2 PERSONER

I vil bo én uge på Mitsis Alila Resort & Spa. Et 5-stjernet luksushotel med idyllisk placering direkte på stranden og med All Inclusive. I bliver indlogeret på et Superior Dobbeltværelse med balkon og havudsigt.

Rejsen er inkl. mad på flyet, bagage samt privat transfer til og fra lufthavnen. Derudover vil der være loungeadgang i lufthavnen ved afrejse fra enten København, Aalborg eller Billund.

Rejseperiode: d. 13/7 – 30/8-24

Værdi: kr. 30.000

Bb


Bb

SKØN ALL INCLUSIVE REJSE TIL MALLORCA FOR 2 PERSONER

I vil bo én uge på Globales Mimosa. Et 3+ stjernet hotel med få minutters gang til stranden og med All Inclusive.

Rejsen inkluderer en middag for 2 enten på Restaurant Forn de Sant Joan eller Restaurant Ombu, der begge ligger i centrum af Palma.

Rejsen er ligeledes inkl. mad på flyet, bagage samt privat transfer til og fra lufthavnen. Derudover vil der være loungeadgang i lufthavnen ved afrejse fra enten København, Aalborg eller Billund.

Rejseperiode: d. 1/5 – 6/10-24

Værdi: kr. 18.000

B


B

PRIVAT SHOW MED UFFE HOLM

Uffe Holm har levet hele sit voksne liv som komiker, men han har aldrig mistet evnen til at levere hurtige og knivskarpe replikker. Det er der også garanti for denne gang. Forvent en aften hvor han er skarpest, sjovest, mest flabet, upassende og absolut uperfekt. Showets varighed vil være 30 minutter.
Perfekt til f.eks. jeres næste firmaarrangement.

Værdi: kr. 35.000

B


B

EILERSENS KLASSISKE STREAMLINE SOFA

I mere end 125 år har Eilsersen fokuseret på håndværk, kvalitet og innovation. Innovation og tradition er stadig essensen af familievirksomheden, der har givet liv og navn til mange klassikere gennem årene. Møbler, der er produceret med kvalitet, komfort og holdbarhed i højsædet.

Sofaen måler 220 x 91 cm og leveres i farven Gravel nr. 16.

Bb


B

BEOSOUND BALANCE – DESIGNSKØNHED FRA B&O

Værdi: kr. 23.490

Bb


Bb

NORMANN HYG LÆNESTOL I VALGFRI FARVE

Hygge handler om at have det rart – tryghed, varme og bekvemmelighed hører til hyggens DNA, og det er disse kvaliteter, som udgør skabelonen for Simon Legalds loungeserie Hyg. Med Hyg har Simon Legald designet en eksklusiv serie, hvor bløde linjer og kransende konturer skaber et intimt og hyggeligt rum.

Du vælger selv stolens farve og stoftype, så den passer perfekt ind i netop dit hjem. Du kan vælge mellem to stoftyper – Camira Oceanic og Camira Aquarius – og i alt 43 forskellige farver.

Mål: H: 84,5 x W: 83 x D: 80 x SH: 40 cm

Værdi: kr. 20.400

B


B

TEMPTECH VINKØLESKAB TIL INDBYGNING

Temptech Oslo Vinkøleskab fra Frio Nordics med to temperaturzoner (5-20°C, 5-20°C) og plads til 46 vinflasker. Model OX60DRB til indbygning. Kan nemt integreres i eget køkken.

Værdi: kr. 15.190

B


B

OVERNATNING PÅ VILLA COPENHAGEN

Oplev bæredygtigt luksus på højeste niveau med
1 overnatning i den 52 kvm. store Earth Suite for 2 personer inkl. morgenmad og adgang til den 25 meter opvarmede udendørs pool på toppen af hotellet.

Værdi: kr. 15.000

B


B

MORSØ GASGRILL, UDEBORD OG COVER

Morsø Forno gas medio er en flot og handy gasgrill med 2 brændere designet af Klar Rath.

Ikke alene tilbyder grillen de basale grillfunktioner, den bidrager også smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design, hvilket også var grunden til, at Pricerunner kårede den til “Best in Test 2022”. Sammen med det enkle Terra Udebord fremstår sættet som et smukt udemøbel på terrassen, hvor kvalitet, funktion og design går op i en højere enhed.
Forno Gas Medio værdi kr. 5.499
Terra Udebord værdi kr. 4.499
Gasflaske cover værdi kr. 299

Værdi: samlet kr. 10.297

B


B

MOND OF COPENHAGEN GAVEKORT

Få skræddersyet jakkesæt, skjorter, overfrakke eller hvad du ønsker fra Mond til en værdi af 10.000 kr. – Du vælger selv.

Hvert stykke, Mond skaber, er unikt udformet af de bedste materialer og lavet fra bunden i henhold til kundens mål og præferencer, hvilket sikrer en perfekt og uovertruffet komfort. Monds mål er at gøre skræddersyning til industristandard og flytte fokus over fra masseproduktion af dårligt siddende standardiseret tøj til massetilpasningsproduktion.

Værdi: kr. 10.000

Bb


Bb

LOUIS VUITTON ‘KEEPALL’ WEEKENDTASKE

I 1854 åbnede Louis Vuitton sin første forretning, hvorfra han solgte kufferter i højeste kvalitet. I 1930 introducerede han så sin første håndtaske ”Keepall”, som skulle fungere som en let og stilfuld håndholdt weekendtaske til kortere rejser. Tasken blev et kæmpe hit og er i dag en af modehusets mest kendte og anerkendte tasker.

We Do Vintage er et online univers for køb af bæredygtig high fashion. De tilbyder et bredt udvalg af 100% autentiske secondhand designertasker og accessories.

Nypris: kr. 17.000

Brugt værdi: ca. kr. 10.000

Bb


Bb

GAVEKORT TIL BOLIA

Giv nyt liv til dit hjem med et gavekort på 10.000 kr. til Bolias designunivers.

Udforsk en kollektion af håndlavet skandinavisk design, skræddersyet til dig og skabt til at holde i generationer. Find tidløse møbler og interiør til stuen, spisestuen, soveværelset og alt derimellem – tegnet af anerkendte designere fra hele verden og fremstillet i Europa i smukke, holdbare materialer. Hvert design kommer med 10 års garanti.

Værdi: kr. 10.000

B


B

B

HM10 X LOUNGESTOL AF HVIDT & MØLGAARD

X loungestolen fremviser et fascinerende samspil mellem materiale og koncept, samtidig repræsenterer den et højdepunkt i Hvidt & Mølgaards karriere som møbeldesignere. Efter at have eksperimenteret i flere år med konceptet om en lamineret træramme inspireret af trætennisketchere, lancerede den danske designduo Hvidt & Mølgaard X i 1959. En loungestol med en karakteristisk skrå silhuet og en stilfuld, underspillet æstetik.

Materiale: Eg m. valnød indsats og naturfarvet rattan fletsæde

Mål: H: 72.2 cm W: 56.6 cm D: 67.3 cm

Værdi: kr. 9.995

B


B

LE KLINT JUBILÆUMSLAMPE

Den nye Le Klint serie er udført i egetræ med messingdetaljer og tager afsæt i den klassiske Le Klint lampe med en plisseret skærm.

Bag designet af den nye serie, Model 328, står franskmanden Aurélien Barbry, som også tidligere har designet for Le Klint. Med en sofistikeret konstruktion er Model 328 enkel men med et lille tvist ved foden. Standeren sidder fast til foden ved hjælp af en elegant messingdetalje, som gør, at designet har et stærkt nutidigt udtryk.

Mål: H: 70 cm Dia: 22 cm.

Værdi: kr. 7.995

b


b

LOTTERIGEVINSTER

MIDDAG FRA GAUDIUM FOR 30 PERSONER

30 kuverter af Gaudiums Premium buffet.

Værdi: kr. 10.350

B


B

B

WEEKEND I VIPP FARMHOUSE

Et weekendophold i Vipp Farmhouse på
Søllested Gods.
Det er den tidligere gartnerbolig, der har gennemgået en total renovering i samarbejde mellem godset og Vipp. Her har Vipp stået for den komplette indretning.

Værdi: kr. 7.500

B


B

GASTRONOMISK WEEKENDOPHOLD PÅ SAMSØ BADEHOTEL

2x overnatning i suite – 2x 3-retters dinner i restaurant om aftenen og 2x brunch tallerken. Nyd derudover den skønne natur med en lækker spadseretur ved vandet.

Værdi: kr. 7.000

B


B

2x WEEKENDOPHOLD PÅ KOLDINGFJORD

Weekendophold for 2 personer på Koldingfjord.

Her kan I nyde de smukke og rolige omgivelser. Opholdet inkluderer; overnatning i dejligt værelse, eftermiddagskaffe med hjemmebag, Wine hour i baren, 4-retters sæsoninspireret menu, kaffe og te med lidt sødt samt en indbydende morgenbuffet.

Værdi: kr. 6.300 – pr. ophold kr. 3.150

B


B

HAY PALISSADE BÆNK

Palissade Dining Bench fra HAY er designet af Franske Ronan & Erwan Bouroullec. Palissade kollektionen er velregnet til en bred vifte af miljøer, fra caféer, restauranter, terrasser og balkoner. Palissade er designet i farve og form, til at integrere sig i et naturligt landskab og bliver kun smukkere med tiden.

Bænken er pulverlakeret og i oliven-grøn.

Mål: H: 80 cm W: 128 cm D: 70 cm

Værdi: kr. 5.799

b


b

SMAGSOPLEVELSE PÅ FORMEL B

Dette gavekort åbner døren til en uforglemmelig aften på formel B, en Michelin-restaurant, hvor kulinarisk excellence og gastronomisk kreativitet forenes på magisk vis. Med en værdi på kr. 5.000 får du og din ledsager mulighed for at nyde en fuldstændig udsøgt aften med mad og vin fra øverste hylde.

Værdi: kr. 5.000

b


B

SPAOPHOLD PÅ VEJLEFJORD

Spaophold for 2 personer på Vejlefjord, som byder på skønne oplevelser med overnatning i dobbeltværelse, adgang til De Termiske Bade og Thalasso spa, 3-retters middag og stor morgenbuffet.

Værdi: kr. 5.000

b


B

PRIVAT GIN & TONIC-SMAGNING

En smagning med Smagning.com er kendetegnet ved, at der serveres produkter af høj kvalitet, samtidig med at smagningen er både underholdende og lærerig.

Smagningen inkluderer 6 gins, 2 tonics, garniture, isterninger, smageglas og interaktivt foredrag for op til 10 deltagere.

Værdi: kr. 5.000

B


B

MIDDAG PÅ RESTAURANT PLUTO

Nyd en middag for 4 personer på Restaurant Pluto med 10 serveringer og vinmenu.

Værdi: kr. 3.960

B


B

3 FLASKER CUBANSK ROM

Santiago de Cuba Ron Anejo 8 år er en klassisk cubansk rom, som er blød, frugtig og rig på delikat aroma af honning, vanilje og kakao.
Santiago de Cuba Ron Anejo 8 års rommen har smagsnoter af tropisk frugt, honning, kaffe og kakao, der munder ud i søde noter af fad og krydrede noter.

Værdi: kr. 825 – pr. stk. kr. 275

B


B

2 STK STELTON BRUS

Værdi: kr. 3.498 – pr. stk. kr. 1749

B


3 SÆT RUBBER BASE STARTPAKKE + 2 GEL POLISHFARVER

Med vores Rubber Base 21FREE Startpakke fra The Gel Collection har vi samlet alt, hvad du har brug for, når du skal forstærke dine egne negle med Rubber Base. Produkterne er fri for 21 typer af skadelig kemi, nemme at aftage via neglefebers let opløselige formel, veganske, fri for palmeolie og udviklet samt produceret i Europa.

Startpakken indeholder:
Rubber Base Clear · The Dual LED Flash™ HOME UV/LED lampe · Hard Base Coat · Top Coat No Wipe · Cleaner+ 150ml · Premium Nail File 100/180 (2 stk) · Premium Wooden Nail File 180/220(2 stk) · Premium Buffer 100/180 (2 stk) · Prep&Prime · Fnugfri wipes (200 stk) · Neglebåndsolie · Neglebåndsskubber · Neglebåndsklipper · Rosenpinde · Teoribogen til perfekte negle – den ultimative guide (80 siders teori og guides)

Værdi: kr. 3.419,55 – pr. stk. kr. 1.139,85

B


B

MADKURSUS I MEYERS MADHUS

Lærerig og sjov oplevelse i Meyers Madhus for 2 personer. I vælger helt selv, hvilket madkursus I ønsker at deltage i. Meyers tilbyder et bredt udvalg af kurser, hvor I blandt andet kan lære om surdej, prøve kræfter med pølsestopning eller mestre de klassiske retter fra det franske køkken.

Værdi: kr. 2.790

B


B

BON GOÛT WEEKENDTASKE

Weekendtasken er en rummelig taske, der er ideel til weekendrejser eller korte ture. Tasken er produceret i lækkert blødgarvet Columbia læder.

Værdi: kr. 2.500

b


b

FALSTER ROM

3 flasker FALSTER Rom – 1st. Release 2022.
En rom som har modtaget 5 stjerner i Vinavisen.

Værdi: kr. 2.385 – pr. stk. kr. 795

3 FLASKER CHAMPAGNE SKAGEN AF YVONNE SEIER CHRISTENSEN

1 x Champagne Skagen Rosé | Extra Brut, 75 cl
Drue(r): Pinot Noir and Chardonnay
Høstår: 2016
Pris: 675 kr. pr. stk

Værdi: samlet kr. 2.175

B


B